Adviezen

Online pasfotoautomaat voor Mac

Ook met een Mac besturingssysteem kunt u nu gebruikmaken van de online pasfotoautomaat als web-app. U kunt hiermee op eenvoudige wijze een biometrische pasfoto maken. Indien u het geld voor een professionele fotograaf wil besparen, of eenvoudigweg geen tijd heeft, is dit het perfecte alternatief. De beelden kunnen, op eenvoudige wijze, zelf gemaakt worden, en kostenloos bij uw thuis geleverd worden.

Online pasfotoautomaat voor Mac

Het juiste beeld maken

Hiervoor dient u uiteraard eerst een beeld vast te leggen. De moderne iPhones en iPads bezitten een goede camera die in hoge resolutie foto’s kan nemen. U kunt dus gerust een van deze toestellen gebruiken. Het is belangrijk dat de foto scherp is, met genoeg licht en contrast. Enige vorm van schaduw op het beeld is ongewenst.

De achtergrond dient wit, lichgrijs of grijs te zijn en de haren of hoofdeksel mogen het aangezicht niet bedekken. Kijk recht in de camera met een neutrale blik. Indien u geen iPhone ter beschikking heeft, kunt u uiteraard gebruik maken van een digitalecamera of een reflexcamera. De beelden kunt u nadien van de camera naar de Mac uploaden.

Een bestelling plaatsen via de online pasfotoautomaat

Zodra de beelden geupload zijn op uw Mac, kan het beeld met onze online pasfotoautomaat snel in Safari (of een andere vergelijkbare browser) bewerkt worden. De wettelijke voorgeschreven vereisten voor biometrische pasfoto’s zijn hier in een interactieve voorbeeld foto verenigd dat automatisch op het beeld geprojecteerd wordt.

U dient op de site enkel de grootte van het beeld aan te passen, zodat het perfect in de voorbeeldfoto past. Het uiteindelijke resultaat wordt opgeslagen en is klaar om besteld te worden. De levering van uw zelfgemaakte pasfoto is binnen Nederland kosteloos, de foto’s worden in een professionele map geplaatst en zijn reeds uitgeknipt. U mag de levering binnen maximaal drie dagen verwachten.